×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Korneel Evers

Korneel in nieuwe film Met Mes van regisseur Sam de Jong

23 juli 2020

Korneel is momenteel aan het draaien voor de nieuwe film van Sam de Jong (regisseur van de films Prins en Goldie). In Met Mes, waarin een aangedikte diefstalaangifte een kettingreactie van gebeurtenissen veroorzaakt, vertolken Hadewych Minis en Shahine El-Hamus de hoofdrol. 

Synopsis
Wanneer Evelines gloednieuwe videocamera wordt gestolen, dikt zij het verhaal van de beroving aan om haar geld van de verzekering terug te krijgen. Maar als onverwachts de dader wordt gevonden, blijkt haar leugen een kettingreactie van gebeurtenissen in gang te zetten die alleen maar verliezers oplevert.

Met Mes is zowel een satire over de media als een tragedie over de menselijke aard en is naar verwachting begin 2021 in de bioscoop te zien.

 
 

 

Korneel in nieuwe film Met Mes van regisseur Sam de Jong

MORE WORK OF KORNEEL

Korneel heeft als adoptievader John een gastrol in GTST

Vanaf 1 maart is Korneel Evers te zien in de populaire Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Hij speelt samen met Roos van Erkel ... read more

Korneel in Flikken Maastricht

Korneel Evers is te zien in Flikken Maastricht (s15 afl 7). Terugkijken via: https://www.npostart.nl/flikken-maastricht   ... read more

K's podcast te luisteren op Spotify

Korneel start in januari 2021 aan een nieuw project: K's podcast. Hij neemt dagelijks een item op over wat hem die dag van de week bezighield. Op ... read more