×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met Amrita Bloemen - Panday.

De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden dat informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Korneel Evers

acteur | schrijver | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Korneel Evers (1979) is acteur, muzikant, cabaretier en schrijver. Hij bereikt samen met Arjan Smit en Chris King Perryman de finale van het VARA Leids Cabaret Festival (2005). Als het succesvolle en prijswinnende cabarettrio Brokstukken spelen zij meer dan 10 jaar in de Nederlandse theaters en op festivals. In 2015 besluit Korneel te stoppen om tijd vrij te maken voor film-, tv- en andere (theater)projecten.
Hij speelt hoofdrollen in series als Vaders en Moeders (2017) en Trollie (genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma) en films als Rabarber (winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm) en De Heineken Ontvoering (2011). 
Verder is hij te zien in tal van series als Kerstgezel.nlGrenslanders, De Krant, Harkum, PenozaOogappelsZwarte Tulp, Van God Los, Feuten en Flikken Rotterdam en Flikken Maastricht.
In de eerste helft van 2019 is Korneel een van de vier halve finalisten in het populaire spelprogramma De slimste mens
Korneel is vaste stem van de Nederlandse Loterij commercials en columnist van het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport, waar hij wekelijks een Ode aan een FC Utrecht prominent brengt. In 2019 bundelt hij deze Odes in het boek Ode aan mijn club. Momenteel is hij te zien als adoptieouder John in de populaire Nederlandse soapserie GTST.
Korneel is zanger en gitarist van de rockband The Guides.

FACTS

- Boek Ode aan mijn club uit (2019)
- Nieuwe nummers The Guides op Spotify (2019)
- Halve finalist programma De slimste mens (2018-2019)
- Trollie genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma
- Rabarber winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm

MOST RECENTLY

Ook dit voetbalseizoen zijn er weer wekelijks nieuwe Odes aan .. in het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport te zien. 

Korneel speelt momenteel adoptievader John in Goede Tijden Slechte Tijden. En hij is te zien in de nieuwe film van Sam de Jong Met Mes en de nieuwe film van en met Ilse Warringa: De Luizenmoeder - de film (release zomer 2021).

NEWS

Korneel zingt soundtrack van de Videoland documentaire over FC Utrecht: No guts, no glory

Korneel heeft, samen met zijn band The Guides, de soundtrack geschreven en gezongen voor de Videoland documentaire over FC Utrecht: No guts, no glory, ... read more

Korneel deze zomer te zien in De Luizenmoeder - de film

Na het succes van de serie De Luizenmoeder komt deze zomer De Luizenmoeder - de film in de bioscoop. Met alle bekende hilarische personages &eacu ... read more

Korneel heeft als adoptievader John een gastrol in GTST

Vanaf 1 maart is Korneel Evers te zien in de populaire Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Hij speelt samen met Roos van Erkel ... read more

TRAILERS

De Luizenmoeder - film (2021)

Soundtrack Videoland documentaire over FC Utrecht

Voice Over Korneel Evers voor Samsung: Making Of Samsung FastFrame (2021)

Vaders & Moeders

Ode aan... RTV Utrecht programma Een Berg Sport

Grenslanders (2019)

Rabarber

De Heineken Ontvoering