×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Korneel Evers

acteur | schrijver | muzikant

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Korneel Evers (1979) is acteur, muzikant, cabaretier en schrijver. Hij bereikt samen met Arjan Smit en Chris King Perryman de finale van het VARA Leids Cabaret Festival (2005). Als het succesvolle en prijswinnende cabarettrio Brokstukken spelen zij meer dan 10 jaar in de Nederlandse theaters en op festivals. In 2015 besluit Korneel te stoppen om tijd vrij te maken voor film-, tv- en andere (theater)projecten.
Hij speelt hoofdrollen in series als Vaders en Moeders (2017) en Trollie (genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma) en films als Rabarber (winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm) en De Heineken Ontvoering (2011). 
Verder is hij te zien in tal van series als Kerstgezel.nlGrenslanders, De Krant, Harkum, PenozaOogappelsZwarte Tulp, Van God Los, Feuten en Flikken Rotterdam en Flikken Maastricht.
In de eerste helft van 2019 is Korneel een van de vier halve finalisten in het populaire spelprogramma De slimste mens
Korneel is vaste stem van de Nederlandse Loterij commercials en columnist van het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport, waar hij wekelijks een Ode aan een FC Utrecht prominent brengt. In 2019 bundelt hij deze Odes in het boek Ode aan mijn club. Momenteel is hij te zien als adoptieouder John in de populaire Nederlandse soapserie GTST.
Korneel is zanger en gitarist van de rockband The Guides.

FACTS

- Boek Ode aan mijn club uit (2019)
- Nieuwe nummers The Guides op Spotify (2019)
- Halve finalist programma De slimste mens (2018-2019)
- Trollie genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma
- Rabarber winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm

MOST RECENTLY

Ook dit voetbalseizoen zijn er weer wekelijks nieuwe Odes aan .. in het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport te zien. 

Korneel speelt momenteel adoptievader John in Goede Tijden Slechte Tijden. En hij is te zien in de nieuwe film van Sam de Jong Met Mes en de nieuwe film van en met Ilse Warringa: De Luizenmoeder - de film (release zomer 2021).

TRAILERS

De Luizenmoeder - film (2021)

Soundtrack Videoland documentaire over FC Utrecht

Voice Over Korneel Evers voor Samsung: Making Of Samsung FastFrame (2021)

Vaders & Moeders

Ode aan... RTV Utrecht programma Een Berg Sport

Grenslanders (2019)

Rabarber

De Heineken Ontvoering