×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Korneel Evers

acteur | schrijver | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Korneel Evers (1979) is acteur, muzikant, cabaretier en schrijver. Hij bereikt samen met Arjan Smit en Chris King Perryman de finale van het VARA Leids Cabaret Festival (2005). Als het succesvolle en prijswinnende cabarettrio Brokstukken spelen zij meer dan 10 jaar in de Nederlandse theaters en op festivals. In 2015 besluit Korneel te stoppen om tijd vrij te maken voor film-, tv- en andere (theater)projecten.
Hij speelt hoofdrollen in series als Vaders en Moeders (2017) en Trollie (genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma) en films als Rabarber (winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm) en De Heineken Ontvoering (2011). 
Verder is hij te zien in tal van series als Grenslanders, De Krant, Harkum, PenozaOogappelsZwarte Tulp, Van God Los, Feuten en Flikken Rotterdam.
In de eerste helft van 2019 is Korneel een van de vier halve finalisten in het populaire spelprogramma De slimste mens
Korneel is vaste stem van de Nederlandse Loterij commercials en columnist van het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport, waar hij wekelijks een Ode aan een FC Utrecht prominent brengt. In 2019 bundelt hij deze Odes in het boek Ode aan mijn club.
Korneel is zanger en gitarist van de rockband The Guides.

FACTS

- Boek Ode aan mijn club uit (2019)
- Nieuwe nummers The Guides op Spotify (2019)
- Halve finalist programma De slimste mens (2018-2019)
- Trollie genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma
- Rabarber winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm

MOST RECENTLY

Ook dit voetbalseizoen zijn er weer wekelijks nieuwe Odes aan .. in het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport te zien. 

Korneel is later dit jaar te zien in de nieuwe serie Kerstgezel.nl (regie Paula van der Oest). Momenteel is hij aan het draaien voor de nieuwe film van Sam de Jong Met Mes (release voorjaar 2021).

NEWS

Korneel in Flikken Maastricht

Korneel Evers is te zien in Flikken Maastricht (s15 afl 7). Terugkijken via: https://www.npostart.nl/flikken-maastricht   ... read more

K's podcast te luisteren op Spotify

Korneel start in januari 2021 aan een nieuw project: K's podcast. Hij neemt dagelijks een item op over wat hem die dag van de week bezighield. Op ... read more

Korneel in nieuwe film Met Mes van regisseur Sam de Jong

Korneel is momenteel aan het draaien voor de nieuwe film van Sam de Jong (regisseur van de films Prins en Goldie). In Met Mes ... read more

TRAILERS

Grenslanders (2019)

Ode aan... RTV Utrecht programma Een Berg Sport

Vaders & Moeders

Rabarber

De Heineken Ontvoering