×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met Amrita Bloemen - Panday.

De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden dat informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Vincent van der Valk

acteur | schrijver

BIO (Dutch)
BIO (English)
CV (Dutch)
CV (English)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Acteur en schrijver Vincent van der Valk (1985) gaat na zijn eindexamen in Hong Kong naar de Circle in the Square Theatre School in New York en studeert in 2010 af aan de Toneelacademie Maastricht.
In 2014 wordt Vincent genomineerd voor de Gouden Kalf voor Beste Acteur voor zijn hoofdrol in Gluckauf (regie Remy van Heugten) en ontvangt hij voor zijn sterfscène in Caligula (Toneelschuur Producties, Theater Utrecht) de Gouden Gifbeker. Een jaar later wint Vincent voor zijn rol in Angels of America (Toneelgroep Oostpool) de Arlecchino voor Beste Acteur in een ondersteunende rol. Voor zijn hoofdrol in de arthouse film Nocturne (regie Viktor van der Valk) wordt Vincent in 2019 genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm. 
Vincent speelt in toneelstukken van o.a. NTGent, Het Nationale Toneel, Toneelgroep Oostpool, Theater Utrecht, Toneelschuur Producties, De Veenfabriek/Nationale Reisopera en het Berlijnse gezelschap Andcompany&Co. Zijn laatste voorstelling Immens is door pers en publiek bejubeld en keert meerdere keren terug op het toneel. Vincent en Casper Vandeputte hebben voor de toneeltekst de Toneelschrijfprijs 2020 gewonnen en de voorstelling is geselecteerd voor het Theaterfestival Amsterdam.
Vincent is te zien in populaire televisieseries als KLEM (s1), Van God LosRamsesTreurTeeVee (s1 en s2) en speelt een van de hoofdrollen in Dit zijn wij (NL Film&TV, 2019), gebaseerd op de U.S. hitserie This is Us
In 2020 is hij te zien in de films LuftmenschDreamlifePoor Boy en Feast en in de Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge) en NPO serie Doodstil, een spin-off van Penoza. Dit jaar is Vincent te zien in het theater in Koliek van en ook met Thibaud Delpeut (Theater Utrecht), in de bioscoop in de speelfilm Narcosis met Thekla Reuten en op tv in de nieuwe komedieserie Deep Shit met Fockeline Ouwerkerk en Jennifer Hofman.
Naast acteur is Vincent ook schrijver. Hij schrijft en vertaalt voor Nederlandse en Duitse toneelgezelschappen. Voor o.a. Lars Doberman schreef hij het stuk En zo zou het een nooit meer het ander zijn, hiervoor is Vincent geselecteerd voor Verse Tekst 2020. En ook tv series als Fenix (Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019) en films als The wolf, the fox and the leopard (David Verbeek, Lemming Film).

 

FACTS

- Winnaar Toneelschrijfprijs 2020 voor het toneelstuk Immens, samen met Casper Vandeputte
- Geselecteerd voor Theaterfestival Amsterdam 2020 met toneelstuk Immens
- Geselecteerd voor Verse Tekst 2020 met toneeltekst En zo zou het een nooit meer het ander zijn
- Serie Fenix wint Kees Holierhoek Scenarioprijs 2019
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Nocturne (2019)
- Winnaar Arlecchino voor rol in Angels of America (2015)
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Gluckauf (2014)
- Winnaar Gouden Gifbeker Nederlands Theater Festival voor sterfscène in Caligula (2014)

MOST RECENTLY

Vincent is te zien in de Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge) en NPOplus serie Doodstil, een spin-off van Penoza.

In augustus en september speelt Vincent samen met Thibaud Delpeut (Theater Utrecht) in het toneelstuk Koliek. En verschijnt in het najaar in de bioscoop de speelfilm Narcosis waarin hij naast Thekla Reuten de hoofdrol speelt en is hij op tv te zien in de nieuwe komedieserie Deep Shit van en met Fockeline Ouwerkerk en Jennifer Hofman.

 

NEWS

Vincent en Thibaud Delpeut terug in het theater met de beruchte monoloog Koliek

Koliek is één van de meest bijzondere teksten die er ooit voor het theater zijn geschreven. De beruchte monoloog van Rainald Goet ... read more

Vincent te zien in de nieuwe misdaadserie Doodstil

Doodstil, een spin-off van de populaire serie Penoza, is een vierdelige misdaadserie met Luther (Raymond Thiry) in de hoofdrol. He ... read more

Vincent te zien in nieuwe Videolandserie Lieve Mama

Vanaf 15 oktober is Vincent te zien in de nieuwe Videolandserie Lieve Mama (regie Jelle de Jonge). Het vertelt het verhaal van Helen (Rifka Lodei ... read more

TRAILERS

Koliek - Theater Utrecht (2021)

Trailer Doodstil

Teaser Immens - Theater Utrecht

Trailer Lieve Mama

Dit zijn wij (2019)

Nocturne

Platonov

Gluckauf

Klem (seizoen 1)

Caligula