×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Stefan de Walle (1965) studeert in 1989 af aan de Arnhemse Toneelschool en begint zijn carrière bij het RO Theater in Rotterdam. Hier speelt hij in meer dan dertig voorstellingen, waaronder Nachtasielvan Maxim Gorki. Deze voorstelling wordt een groot internationaal succes. Veelbesproken is ook zijn rol van Prior in Angels in America. Hij wordt hiervoor genomineerd voor de Louis d'Or en wint de Rotterdam Award. 
In seizoen 2001-2002 maakt Stefan de overstap naar het Nationale Toneel (vanaf 2017 Het Nationale Theater genaamd) in Den Haag, waaraan hij tot op heden vast verbonden is. Hier speelt hij hoofdrollen in voorstellingen als Cyrano de BergeracMaria StuartDe Graaf van Monte Christo,een memorabele solovoorstelling Glenn GouldDe Kersentuin, de theatermarathon Faust I&IIMidzomernachtdroomSpeeldrift, De Zender en ontroerde in de solovoorstelling Op een mooie Pinksterdag.
Voor zijn vertolking van Cyrano, de Bergerac wordt Stefan wederom genomineerd voor een Louis d’Or. In 2010 wint hij de Arlecchino, de toneelprijs voor de beste mannelijke bijrol, voor zijn rol van Lopachin in De Kersentuin. Drie jaar later ontvangt hij deze prijs opnieuw, nu voor zijn rol in Speeldrift.
Het grote publiek leert Stefan kennen door zijn rol van zoon Kees in de televisieserie Flodder en later de film Flodder 3. Maar ook van hoofdrollen in films als MONGODe MarathonHeldWitte Vis en De Vogelaar. Voor de rol van Gerard in de veelgeprezen film De Marathon wordt hij in 2013 genomineerd voor een Rembrandt Award Beste Acteur en de Gouden Kalf Beste Acteur. Daarnaast te zien in speelfilms als DorstHet leven is vurrukkullukDummie de Mummie 3OorlogsgeheimenIep! en Terug naar de kust.
Sinds 2002 is Stefan op televisie te zien in het improvisatieprogramma De Vloer op en De Vloer op jr.en in de series Export Baby, Nieuwe Buren (s1) en sinds 2011 keert hij jaarlijks terug als Nederlands bekendste kindervriend in o.a. het Sinterklaasjournaal en de intocht van Sinterklaas.

FACTS

- Nominatie Rembrandt Award Beste Acteur en de Gouden Kalf Beste Acteur voor rol Gerard in de film De Marathon (2013) 
- Winnaar Arlecchino (2013) voor zijn rol in Speeldrift
- Winnaar Arlecchino (2010) voor zijn rol Lopachin in De Kersentuin
- Nominatie Louis d’Or voor zijn Cyrano, de Bergerac (2004)
- Nachtasiel (Maxim Gorki) is groot internationaal succes op het Edinburgh International Festival (1999) en de Wiener Festwochen (2000)
- Nominatie de Louis d'Or en winnaar Rotterdam Award voor rol Prior in Angels in America (1990)

MOST RECENTLY

Stefan zou op het Holland Festival in première gaan met de voorstelling De Wittgensteins (een co-productie van HNT en TG Oostpool). Helaas is deze productie stil komen te liggen door de coronacrisis. 
Door het wegvallen van verschillende toneelstukken heeft het Nationale Theater het project HNT speelt altijd opgezet. Ook Stefan zal hieraan meerwerken. Voor meer informatie kijk je hier.


 

 

 

NEWS

Stefan speelt Otto Frank in nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank

Stefan de Walle speelt Otto Frank in het nieuwe oorlogsdrama Mijn beste vriendin Anne Frank. Actrice Aiko Beemsterboer (Vechtmeisje) is ... read more

De Wittgensteins met Stefan in première op het Holland Festival

Stefan de Walle speelt naast o.a. Hannah Hoekstra, Carly Wijs en Vincent vd Valk in de grootschalige muziektheatervoorstelling De Wittgensteins&n ... read more

Luister hier de PODCAST van The Children ingesproken door Stefan

Bij het toneelstuk The Children van HNT is een podcast gemaakt. Stefan heeft de het ingesproken en het is hier te beluisteren:Podcast The Children ... read more

TRAILERS

The Children - Het Nationale Theater

Trailer documentaire Aapje Aram (voice over Stefan de Walle)

We zijn hier voor Robbie

De Crisiskaravaan

De Vloer Op

De Marathon

Oorlogsgeheimen