×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Stefan de Walle

acteur

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Stefan de Walle (1965) studeert in 1989 af aan de Arnhemse Toneelschool en begint zijn carrière bij het RO Theater in Rotterdam. Hier speelt hij in meer dan dertig voorstellingen, waaronder Nachtasiel van Maxim Gorki. Deze voorstelling wordt een groot internationaal succes. Veelbesproken is ook zijn rol van Prior in Angels in America. Hij wordt hiervoor genomineerd voor de Louis d'Or en wint de Rotterdam Award. 
In seizoen 2001-2002 maakt Stefan de overstap naar het Nationale Toneel (vanaf 2017 Het Nationale Theater) in Den Haag, waaraan hij tot op heden vast verbonden is. Hij speelt hoofdrollen in voorstellingen als Cyrano de BergeracMaria StuartDe Graaf van Monte Christo, de memorabele solovoorstelling Glenn GouldDe Kersentuin, de theatermarathon Faust I&IIMidzomernachtdroomSpeeldrift, De Zender, We zijn hier voor Robbie (geschreven door Maria Goos), Onze straat (regie Daria Bukvic) en The Children van Eric de Vroedt.
Voor zijn vertolking van Cyrano, de Bergerac wordt Stefan wederom genomineerd voor een Louis d’Or. In 2010 wint hij de Arlecchino, de toneelprijs voor de beste mannelijke bijrol, voor zijn rol van Lopachin in De Kersentuin. Drie jaar later ontvangt hij deze prijs opnieuw, nu voor zijn rol in Speeldrift.
Het grote publiek leert Stefan kennen door zijn rol van zoon Kees in de televisieserie Flodder en later de film Flodder 3. Maar ook van hoofdrollen in films als De MarathonMONGOHeldWitte Vis en De Vogelaar. Voor de rol van Gerard in de veelgeprezen film De Marathon wordt hij in 2013 genomineerd voor een Rembrandt Award Beste Acteur en de Gouden Kalf Beste Acteur. Daarnaast te zien in speelfilms als DorstHet leven is vurrukkullukDummie de Mummie 3OorlogsgeheimenIep! en Terug naar de kust.
Tussen 2002-2020 is Stefan op televisie te zien in het improvisatieprogramma De Vloer op en De Vloer op jr.en keert hij sinds 2011 jaarlijks terug als Nederlands bekendste kindervriend in o.a. het Sinterklaasjournaal, de intocht van Sinterklaas en diverse TV-programma’s en TV-shows.
Stefan is als voice-over te horen in de documentaires Maxima, de pleitbezorger en Aapje Aram (beide van de NTR).
Stefan speelt een van de hoofdrollen in de NPO3 serie Niks te melden en heeft in de zomer de opnames van een nieuwe TV serie afgerond. Vanaf september draait de speelfilm Mijn beste vriendin Anne Frank van Ben Sombogaart in de bioscopen, waarin hij de vader van Anne Frank (gespeeld door Aiko Beemsterboer), Otto Frank speelt. 
In het voorjaar van 2022 is Stefan samen met Carine Crutzen te zien in het toneelstuk GIF, een regie van Johan Doesburg bij Korthals Stuurman.

FACTS

- Nominatie Gouden Kalf Beste Acteur en nominatie Rembrandt Award Beste Acteur voor rol Gerard in de film De Marathon (2013) 
- Winnaar Arlecchino (2013) voor zijn rol in Speeldrift
- Winnaar Arlecchino (2010) voor zijn rol Lopachin in De Kersentuin
- Nominatie Louis d’Or voor zijn Cyrano, de Bergerac (2004)
- Nachtasiel (Maxim Gorki) is groot internationaal succes op het Edinburgh International Festival (1999) en de Wiener Festwochen (2000)
- Nominatie de Louis d'Or en winnaar Rotterdam Award voor rol Prior in Angels in America (1990)

MOST RECENTLY

Stefan is te zien in het improvisatieprogramma De Vloer op Theater (najaar 2021 en voorjaar 2022 in het theater) en keert jaarlijks terug als Nederlands bekendste kindervriend in o.a. het Sinterklaasjournaal, de intocht van Sinterklaas en diverse TV-programma’s en TV-shows op de NPO.

Stefan is als voice-over te horen in de documentaires Maxima, de pleitbezorger en Aapje Aram (beide van de NTR) en de Royal Tour, een audiowandeltour door Den Haag.
 
Hij speelt een van de hoofdrollen in de NPO3 serie Niks te melden en heeft in de zomer de opnames van een nieuwe TV serie afgerond.
Vanaf september draait de speelfilm Mijn beste vriendin Anne Frank van Ben Sombogaart in de bioscopen, waarin hij de vader van Anne Frank (gespeeld door Aiko Beemsterboer), Otto Frank speelt. 

In het voorjaar van 2022 is Stefan samen met Carine Crutzen te zien in het toneelstuk GIF, een regie van Johan Doesburg bij Korthals Stuurman.

 

 

 

 

TRAILERS

Mijn beste vriendin Anne Frank (2021)

Schuld of Onschuld - Droommoord (Hummelinck Stuurman, 2021)

Niks te melden (2020)

Trailer documentaire Aapje Aram (voice over Stefan de Walle)

De Vloer Op

The Children - Het Nationale Theater

De Marathon

We zijn hier voor Robbie

De Crisiskaravaan

Oorlogsgeheimen