×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Stefan de Walle (1965) studeert in 1989 af aan de Arnhemse Toneelschool en begint zijn carrière bij het RO Theater in Rotterdam. Hier speelt hij in meer dan dertig voorstellingen, waaronder Nachtasiel van Maxim Gorki. Deze voorstelling wordt een groot internationaal succes. Veelbesproken is ook zijn rol van Prior in Angels in America. Hij wordt hiervoor genomineerd voor de Louis d'Or en wint de Rotterdam Award. 
In seizoen 2001-2002 maakt Stefan de overstap naar het Nationale Toneel (vanaf 2017 Het Nationale Theater) in Den Haag, waaraan hij tot op heden vast verbonden is. Hij speelt hoofdrollen in voorstellingen als Cyrano de BergeracMaria StuartDe Graaf van Monte Christo, de memorabele solovoorstelling Glenn GouldDe Kersentuin, de theatermarathon Faust I&IIMidzomernachtdroomSpeeldrift, De Zender, We zijn hier voor Robbie (geschreven door Maria Goos), Onze straat (regie Daria Bukvic) en The Children van Eric de Vroedt
Voor zijn vertolking van Cyrano, de Bergerac wordt Stefan wederom genomineerd voor een Louis d’Or. In 2010 wint hij de Arlecchino, de toneelprijs voor de beste mannelijke bijrol, voor zijn rol van Lopachin in De Kersentuin. Drie jaar later ontvangt hij deze prijs opnieuw, nu voor zijn rol in Speeldrift.
Het grote publiek leert Stefan kennen door zijn rol van zoon Kees in de televisieserie Flodder en later de film Flodder 3. Maar ook van hoofdrollen in films als De MarathonMONGOHeldWitte Vis en De Vogelaar. Voor de rol van Gerard in de veelgeprezen film De Marathon wordt hij in 2013 genomineerd voor een Rembrandt Award Beste Acteur en de Gouden Kalf Beste Acteur. Daarnaast te zien in speelfilms als DorstHet leven is vurrukkullukDummie de Mummie 3OorlogsgeheimenIep! en Terug naar de kust.
Sinds 2002 is Stefan op televisie te zien in het improvisatieprogramma De Vloer op en De Vloer op jr.en keert hij sinds 2011 jaarlijks terug als Nederlands bekendste kindervriend in o.a. het Sinterklaasjournaal, de intocht van Sinterklaas en diverse TV-programma’s en TV-shows.
Stefan is als voice-over te horen in de documentaires Maxima, de pleitbezorger en Aapje Aram (beide van de NTR).
Momenteel speelt hij in het speciale HNT speelt altijd programma een muzikale voorstelling met zijn zoons Moos en Billy de Walle: Dierenverhalen van De Walle. Na de zomer komen daar nieuwe projecten bij.
Ook is hij te zien in de nieuwe speelfilm van Ben Sombogaart My best friend Anne Frank, waarin hij de vader van Anne Frank (gespeeld door Aiko Beemsterboer), Otto Frank speelt.

FACTS

- Nominatie Gouden Kalf Beste Acteur en nominatie Rembrandt Award Beste Acteurvoor rol Gerard in de film De Marathon (2013) 
- Winnaar Arlecchino (2013) voor zijn rol in Speeldrift
- Winnaar Arlecchino (2010) voor zijn rol Lopachin in De Kersentuin
- Nominatie Louis d’Or voor zijn Cyrano, de Bergerac (2004)
- Nachtasiel (Maxim Gorki) is groot internationaal succes op het Edinburgh International Festival (1999) en de Wiener Festwochen (2000)
- Nominatie de Louis d'Or en winnaar Rotterdam Award voor rol Prior in Angels in America (1990)

MOST RECENTLY

Stefan is te zien in een nieuw seizoen van het populaire improvisatieprogramma De Vloer Op (Human, NPO Start).

In het theater is hij te zien bij Het Nationale Theater in de bijzondere programmering van HNT speelt altijd. Stefan speelt samen met zijn zoons Billy en Moos de voorstelling Dierenverhalen van De Walle. Tijdens deze muzikale voorstelling voor een livepubliek nemen zij een podcast op met verhalen waarin dieren reflecteren op die bijzondere dierensoort ‘de mens’.

In het najaar komt dan de nieuwe speelfilm van Ben Sombogaart uit, My best friend Anne Frank, waarin Stefan de rol van Otto Frank speelt. En speelt hij de hoofdrol naast Henry van Loon in de nieuwe NPO3 serie Niks te melden, gebaseerd op de succesvolle Australische serie No Activity.

Stefan start in januari 2021 samen met actrice Carine Crutzen en regisseur Johan Doesburg aan een nieuw toneelstuk GIF bij Hummelinck Stuurman.

 

 

 

 

NEWS

Stefan speelt hoofdrol in nieuwe serie Niks te melden

In de nieuwe BNNVARA-comedyserie Niks te melden spelen Stefan en Henry van Loon twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen ... read more

Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

Stefan start in januari 2021 met de repetities van het toneelstuk Gif bij Hummelinck Stuurman. Hier gaat hij weer samenwerken met oud artistiek leider ... read more

Populaire improvisatieserie De Vloer Op vanaf 18 juli a.s. terug op TV

Dit jaar viert Human het twintigste seizoen van De vloer op. Vanaf zaterdag 18 juli (22:00 uur, NPO3) zijn de nieuwe afleveringen van het improvisatie ... read more

TRAILERS

Niks te melden (2020)

teaser GIF (Hummelinck Stuurman) (2021)

Trailer documentaire Aapje Aram (voice over Stefan de Walle)

De Vloer Op

The Children - Het Nationale Theater

De Marathon

We zijn hier voor Robbie

De Crisiskaravaan

Oorlogsgeheimen