×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?

Maarten Heijmans

acteur | muzikant

Press photo
About
Trailers

ABOUT

Maarten Heijmans (1983) is acteur en zanger. Hij wordt bekend door zijn rol als Ramses Shaffy in de gelijknamige dramaserie Ramses (2014) van Michiel van Erp. Maarten wint een Emmy Award voor Beste Acteur en een Gouden Kalf voor Beste Acteur in een Televisiedrama. De serie wordt bekroond met de Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse Televisieprogramma en de prestigieuze Prix de l’Europe 2014 voor Beste Europese Dramaserie.
In 2007 studeert Maarten af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Met acteur Ian Bok maakt hij de voorstelling De Huilende Kers en wint daarmee de FringeAward 2008. In 2013 speelt Maarten enige tijd de rol van Anton in Soldaat van Oranje – de musical, de meest succesvolle Nederlandse musical allertijden. Maarten speelt rollen bij gevestigde toneelgezelschappen als Toneelmakerij (voorheen Huis aan de Amstel), Het Toneel Speelt en Theater Rotterdam (voorheen Ro theater) waar hij in 2016 te zien is als De Gelaarsde Poes in de gelijknamige en prijswinnende familievoorstelling. Voor zijn rol in Ibsen Huis in regie Simon Stone bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) (voorheen Toneelgroep Amsterdam) wint Maarten in 2017 de Arlecchino, een toneelprijs voor de meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol. Vanaf seizoen 2018-2019 maakt hij deel uit van het vaste ensemble van dit gezelschap.
Op televisie speelt hij (hoofd)rollen in de Engelse detectiveserie Van der Valk (2020) en dramaseries als De 12 van SchouwendamKlem 2De Maatschap, de Telefilm Hemelrijken, de Centraal Wat je vindt mag je houden en is sinds 2007 te zien in het jeugdprogramma Het Klokhuis (o.a. als een van de Cowboys).
Hij speelt hoofdrollen in films als Wat is dan Liefde (2019) met Elise Schaap, de bejubelde film Weg van Jou (2017) met Katja Herbers en in zijn eerste buitenlandse film Peitruss van regisseur Max Jacobi (2019).
Naast acteur is Maarten een bevlogen zanger. Op het Nederlands Filmfestival en De Nacht van de Poëzie (2014) vertolkte hij samen met een aantal bevriende muzikanten nummers van Ramses Shaffy naar eigen arrangement en toerde hij in seizoen 2015-2016 langs verschillende theaters. In december 2019 brengt Maarten zijn album RAMSES uit, samen met zijn band toert hij in februari 2022 door het land. 
Maarten is in het theaterseizoen 2020-2021 te zien in de ITA voorstellingen Flight 49 (regie Simon Stone) voor zijn rol ontvangt hij een nominatie voor de Arlecchino, Romeo en Julia (regie Michiel van Erp) en Age of Rage (regie Ivo van Hove). Hij is te zien in de populaire series De regels van Floor (s4), Het Klokhuis en De TV Kantine (s12) en in de Netflix film Ferry, een pre-quel op de hitserie Undercover.
Maarten vertolkt de rol van (de jonge) Joost in de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, naar haar gelijknamige prijswinnende debuutroman. De film is de openingsfilm van het Nederlands Film Festival, september 2021 en is daarna in de bioscopen te zien. Ook gaat de Videoland Originals film Indringer in première op het Nederlands Film Festival (27 september) en is daarna exclusief te zien bij Videoland. 

FACTS

- Nominatie Arlecchino voor Flight49, Internationaal Theater Amsterdam (2021)
- Mijn vader is een vliegtuig Openingsfilm Nederlands Film Festival 2021
- Winnaar Willem Wilmink Publieksprijs voor Klokhuislied Ziekenhuis (van Jurrian van Dongen)
- Album RAMSES komt uit (december 2019), tournee in 2022
- Vast ensemblelid Internationaal Theater Amsterdam (2018)
- Winnaar Arlecchino voor Ibsen Huis, Internationaal Theater Amsterdam (2017)
- De Gelaarsde Poes wint Zapp Live Theaterprijs (2016)
- International Emmy Award voor Beste Acteur in Ramses (2015)
- TV-BEELD voor Beste Hoofdrol in Ramses (2015)
- Prix de l’Europe voor Beste TV drama met Ramses (2014)
- Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse televisieprogramma met Ramses (2014)
- Winnaar Amsterdam Fringe Award met De Huilende Kers (2008)
- Winnaar IT’s Award voor Beste Voorstelling met De Huilende Kers (2007)

MOST RECENTLY

Maarten is te zien in de Netflix film Ferry, een pre-quel op de hitserie Undercover en het jeugdprogramma Het Klokhuis als o.a. een van de Cowboys.
Hij vertolkt de rol van (de jonge) Joost in de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig, naar haar gelijknamige prijswinnende debuutroman. De film opent 24 september a.s. het Nederlands Film Festival 2021. Ook gaat de Videoland Originals film Indringer in première op het Nederlands Film Festival (27 september) en is daarna exclusief te zien bij Videoland. 

Bij ITA is Maarten dit seizoen te zien in Flight49, Age of Rage, Een klein leven, Ibsen Huis en in de nieuwe theaterproducties The Damned en De Toverberg (i.s.m. FC Bergman) waarin hij de hoofdrol vertolkt. 
Voor zijn rol in Flight49 is Maarten genomineerd voor een Arlecchino.

In februari 2022 staat de tour gepland van het album RAMSES van Maarten Heijmans & band. Zie voor meer informatie maartenheijmans.nl.
TRAILERS

Mijn vader is een vliegtuig (NFF openingsfilm 2021)

Videoclip Sammy - single release album RAMSES van Maarten Heijmans & band

Ziekenhuis (Het Klokhuis, Jurrian van Dongen) winnaar Willem Wilmink Publieksprijs (2021)

Wat is dan liefde

Penoza - de film (2019)

Peitruss (by Max Jacoby)

Ibsen Huis

De 12 van Schouwendam (Videoland)

Wat je vindt mag je houden (2019)

Weg van Jou

Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Brasserie Valentijn