×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

9 juli 2020

Stefan start in januari 2021 met de repetities van het toneelstuk Gif bij Hummelinck Stuurman. Hier gaat hij weer samenwerken met oud artistiek leider van het NT, Johan Doesburg. De voorstelling heeft in maart 2021 premiere en speelt tot medio mei.

Bitterzoete ode aan verlies
Gif gaat over twee mensen die proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

Internationaal gezien is Gif al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. Het bekroonde stuk van Lot Vekemans werd al 74 keer geproduceerd in 21 landen en vertaald in 15 talen. Voor het eerst is de bitterzoete ode aan verlies nu te zien op een grote tournee langs de Nederlandse theaters, gespeeld door  Carine Crutzen en Stefan de Walle in regie van Johan Doesburg.

Meer informatie vind je hier.  



Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

MORE WORK OF STEFAN

Nu in de bioscoop: Stefan als Otto Frank in Mijn beste vriendin Anne Frank

Stefan is vanaf september te zien als Otto Frank in de nieuwe bioscoopfilm van Ben Sombogaart  Mijn beste vriendin Anne Frank. Het is de&nbs ... read more

Stefan te zien in Schuld of Onschuld 2 - Droommoord

Na het succes van Schuld of Onschuld - De Kerstmoord, lanceert Hummelinck Stuurman een nieuwe rechtszaak. Op 8 maart 2021 start Het Droommoord pr ... read more

Podcast Dierenverhalen met Stefan, Billy en Moos de Walle

De podcast van Dierenverhalen is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan, Billy en Moos de Walle. In de podcast serie ... read more