×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

9 juli 2020

Stefan start in januari 2021 met de repetities van het toneelstuk Gif bij Hummelinck Stuurman. Hier gaat hij weer samenwerken met oud artistiek leider van het NT, Johan Doesburg. De voorstelling heeft in maart 2021 premiere en speelt tot medio mei.

Bitterzoete ode aan verlies
Gif gaat over twee mensen die proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft. In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

Internationaal gezien is Gif al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. Het bekroonde stuk van Lot Vekemans werd al 74 keer geproduceerd in 21 landen en vertaald in 15 talen. Voor het eerst is de bitterzoete ode aan verlies nu te zien op een grote tournee langs de Nederlandse theaters, gespeeld door  Carine Crutzen en Stefan de Walle in regie van Johan Doesburg.

Meer informatie vind je hier.  Stefan samen met Carine Crutzen in GIF van Hummelinck Stuurman

MORE WORK OF STEFAN

Stefan speelt hoofdrol in nieuwe serie Niks te melden

In de nieuwe BNNVARA-comedyserie Niks te melden spelen Stefan en Henry van Loon twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen ... read more

Populaire improvisatieserie De Vloer Op vanaf 18 juli a.s. terug op TV

Dit jaar viert Human het twintigste seizoen van De vloer op. Vanaf zaterdag 18 juli (22:00 uur, NPO3) zijn de nieuwe afleveringen van het improvisatie ... read more

Stefan speelt met zoons Dierenverhalen van De Walle bij HNT speelt altijd

Door de coronacrisis heeft Het Nationale Theater de programmering aan moeten passen. Onder het mom HNT speelt altijd is een wisselend programma t ... read more