×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

De Wittgensteins met Stefan in première op het Holland Festival

17 februari 2020

Stefan de Walle speelt naast o.a. Hannah Hoekstra, Carly Wijs en Vincent vd Valk in de grootschalige muziektheatervoorstelling De Wittgensteins (regie Jeroen De Man). Deze co-productie van Toneelgroep Oostpool, Het Nationale Theater, Nieuw Amsterdams Peil en het Holland Festival gaat op het Holland Festival 2020 in première. De voorstelling is van 17 t/m 20 juni 2020 te zien in Internationaal Theater Amsterdam tijdens het grootste theaterfestival van Nederland waarop het beste van het beste van over de hele wereld te zien is.

Met De Wittgensteins regisseert Jeroen De Man zijn eerste zelfgeschreven tekst voor de grote zaal. In het stuk combineert hij twee grote liefdes; het vooroorlogse Europa en het theater. 

Fascinatie voor een exorbitante, invloedrijke familie
Voor het schrijven van De Wittgensteins liet De Man zich inspireren door het boek van Alexander Waugh, die zijn fascinatie voor de exorbitante Wittgensteins - de Europese elite van de vroege twintigste eeuw - alleen maar deed toenemen. Karl Wittgenstein (1847-1913) maakte op verbluffende wijze fortuin in de staalindustrie. In zijn Weense ‘paleis’ kwamen componisten als Brahms, Mahler en Strauss regelmatig over de vloer. Met miljarden op de bank, kunstschatten aan de muur en goudstaven in de kluis konden de acht kinderen zich zonder enige rem ontplooien. Paul, die zijn rechterarm had verloren in de Eerste Wereldoorlog, liet stukken componeren voor de linkerhand door Strauss en Ravel. Hij vierde als eenarmige pianist successen in de Wiener Musikverein en Carnegie Hall. Jongste zoon Ludwig zocht in Cambridge de grenzen van de taal op en gaf daarmee de filosofie een nieuw beginpunt. Zus Gretl trouwde het zwarte schaap van de Guggenheim-familie en reisde de wereld over en bevond zich in de hoogste diplomatieke kringen. Maar tegenover deze voorspoed stonden inktzwarte trauma’s. Twee wereldoorlogen sloegen de eens zo succesvolle familie in scherven uiteen. Drie broers pleegden zelfmoord. En vrijwel het volledige kapitaal van deze joodse familie belandde in handen van de Nazi’s om zo te ontkomen aan de gaskamers. De familiebiografie van de Wittgensteins leest als een spannende roman: de perfecte ingrediënten voor een theatervoorstelling.

Over de voorstelling
Toneelgroep Oostpool, Nieuw Amsterdams Peil en Het Nationale Theater zetten hun tanden in de opzienbarende familie Wittgenstein. Voor regisseur Jeroen De Man zijn de Wittgensteins allegorische figuren die staan voor filosofie, muziek, beeldende kunst, industrie, architectuur, biseksualiteit en waanzin. In een groots opgezette muziektheatervoorstelling groeien de Wittgensteins uit tot iconen. Hun levens echoën de grote West-Europese geschiedenis van de twintigste eeuw én de actuele kwesties die daaruit voortkomen: het woekerkapitalisme, de kloof tussen arm en rijk, oorlog en vluchtelingenstromen, nationalisme en individualisering.

Credits
tekst en regie Jeroen De Man | spel Carly Wijs, Vincent van der Valk, Gillis Biesheuvel, Hannah Hoekstra, Thomas Höppener, Yela de Koning, Reinout Scholten van Aschat, Stefan de Walle | musici Heleen Hulst, Gerard Bouwhuis, Merel Junge, Lars Wouters van den Oudenweijer | dramaturgie Remco van Rijn | regie-assistent Emilie Pos | decorontwerp Sarah Nixon | kostuumontwerp Saar Scheerlings, Sarah Nixon | kap- & grimeontwerp Pilo Pilkes | lichtontwerp Prem Scholte Albers | muziek Nieuw Amsterdams Peil | beeld Henri Verhoef | coproductie Toneelgroep Oostpool, Het Nationale Theater, Nieuw Amsterdams Peil, Holland Festival

Meer informatie vind je hier.

De Wittgensteins met Stefan in première op het Holland Festival

MORE WORK OF STEFAN

Nu in de bioscoop: Stefan als Otto Frank in Mijn beste vriendin Anne Frank

Stefan is vanaf september te zien als Otto Frank in de nieuwe bioscoopfilm van Ben Sombogaart  Mijn beste vriendin Anne Frank. Het is de&nbs ... read more

Stefan te zien in Schuld of Onschuld 2 - Droommoord

Na het succes van Schuld of Onschuld - De Kerstmoord, lanceert Hummelinck Stuurman een nieuwe rechtszaak. Op 8 maart 2021 start Het Droommoord pr ... read more

Podcast Dierenverhalen met Stefan, Billy en Moos de Walle

De podcast van Dierenverhalen is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan, Billy en Moos de Walle. In de podcast serie ... read more