×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Mijn vader is een vliegtuig Openingsfilm Nederlands Film Festival 2021

12 april 2021

Vandaag is bekend gemaakt dat op vrijdag 24 september de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig de openingsfilm is van het Nederlands Film Festival 2021. In de film, naar het gelijknamige debuutroman van Beumer, speelt Maarten de jonge vader Joost.

Synopsis
Eva (Elise Schaap) lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder (Liz Snoijink) plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader Joost (Pierre Bokma) die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden. 

De openingsfilm is onderdeel van een scala aan publiekspremières die het Nederlands Film Festival ook dit jaar door het hele land organiseert. Het filmfestival pakt uit met een hybride vorm. Op locatie vinden er filmpremières plaats in de Nederlandse filmtheaters en bioscopen en daarnaast kan het publiek online films en programma’s bijwonen. Het Nederlands Film Festival vindt plaats van vrijdag 24 september tot en met zaterdag 2 oktober. 

De film komt op donderdag 30 september uit in de bioscoop.

Mijn vader is een vliegtuig Openingsfilm Nederlands Film Festival 2021

MORE WORK OF MAARTEN

Maarten in populaire Zappserie De regels van Floor

Zondag 4 april is Maarten te zien in een nieuwe aflevering van de Zappserie De regels van Floor (afl 4 ‘Wedden’). De populaire jeugds ... read more

Klokhuislied Ziekenhuis wint Willem Wilmink Publieksprijs 2021

Het lied Ziekenhuis, geschreven door Jurrian van Dongen voor Het Klokhuis, heeft zondag 18 april de eerste Willem Wilmink Publieksprijs gewonnen voor ... read more

Tournee RAMSES verzet naar februari 2022

Op 1 december 2019, op de 100ste verjaardag van Ramses Shaffy, presenteerde Maarten met zijn band in een stapvolle theaterzaal van Internationaal Thea ... read more