×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Maarten genomineerd voor een Arlecchino voor zijn rol in Flight49

2 juli 2021

Tijdens het Theater Festival Nederland, in september, worden zoals elk jaar de Toneelprijzen uitgereikt. Dit jaar is het iets anders, want de genomineerden zijn afkomstig uit voorstellingen van het theaterseizoen 19-20 en 20-21, dus het zijn er extra veel, wel 22! En één van hen is Maarten Heijmans!

Maarten is genomineerd voor zijn rol in Flight49 van regisseur Simon Stone bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA). In 2017 won Maarten de Arlecchino voor zijn rol in Ibsen Huis, ook een regie van Simon Stone.
Op 11 september worden de winnaars bekend gemaakt. Alles over de genomineerden en de juryrapporten is te vinden op tf.nl, maar hier natuurlijk een quote uit het rapport over Maarten:

GENOMINEERD VOOR DE ARLECCHINO 2020 & 2021
(prijs voor meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol)

Maarten Heijmans (2021) voor zijn rol in Flight 49 | Internationaal Theater Amsterdam & deSingel Antwerpen & Les Théâtres de Ville de Luxembourg De Nederlandse Toneeljury: “Maarten Heijmans weet twee uiteenlopende personages te creëren die in hun verschijningsvorm haast diametraal tegenover elkaar staan. Met de inzet van zijn techniek en emotionaliteit levert hij een topprestatie die binnen de voorstelling zowel vertedering als gevaar oproept. Heijmans toont precisie en vrijheid. Hij doseert de karakteristieken van de personages zodanig dat ze herkenbaar zijn zonder in sjablonen of eenduidigheid te vervallen. Door deze aanpak verbindt het publiek zich met personen die ze in het echte leven waarschijnlijk geen blik waardig gunnen.”

 

Maarten genomineerd voor een Arlecchino voor zijn rol in Flight49

MORE WORK OF MAARTEN

Groot interview met Maarten in Volkskrant Magazine over Mijn vader is een vliegtuig, ITA en Ramses

Antoinette Scheulderman interviewde Maarten voor het grote interview in Volkskrant Magazine (4/9/21) over de NFF openingsfilm Mijn vader is een vliegt ... read more

Videoland Orginals film Indringer in première op NFF

De Videoland Originals film Indringer, met Maarten Heijmans en Charlie Chan Dagelet in de hoofdrollen, gaat op maandag 27 september in premi&egra ... read more

Maarten in premiere op Holland Festival met Age of Rage van ITA

Zondag 20 juni is de première van het toneelstuk Age of Rage van Internationaal Theater Amsterdam op het Holland Festival. Maarten Heijman ... read more