×
TALENT PR ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Maarten Heijmans

Klokhuislied Ziekenhuis genomineerd voor Willem Wilminkprijs 2021

22 maart 2021

Het lied Ziekenhuis, geschreven door Jurrian van Dongen voor Het Klokhuis, is genomineerd voor de Willem Wilminkprijs voor beste kinderlied. Maarten zingt dit nummer.

De Willem Wilminkprijs, vernoemd naar de in 2003 overleden Enschedese dichter en schrijver, wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Dit jaar stuurden 150 componisten, tekstschrijvers en producenten hun lied in, de volgende vijf inzendingen zijn genomineerd: 

- Boem Pats Kledder en Boink van tekstschrijver en componist Jan Groenteman, gezongen door Eric Robillard & Freek Koopmans (“Een aanstekelijk vrolijk lied over een drummer in de dop”) 
- Dan ben je mijn vriend niet meer van Jasper Smit (“Een complex tekstgegeven dat muzikaal lenig is opgelost”) 
- Olifant van Gerjan Schreuder (“Papahumor in een muzikale omlijsting”) 
- Stotteren van Typhoon (“Een hart onder de riem van een stotteraar”) 
- Ziekenhuis van tekstschrijver Jurrian van Dongen, met muziek van Rutger de Bekker en gezongen door Maarten Heijmans (“Aangrijpend juist door afwezigheid van sentimentaliteit”) 

De winnaar wordt op zondag 18 april bekendgemaakt, als afsluiting van de Kindermuziekweek. Dan vindt ook de uitreiking van de publieksprijs plaats. Het publiek kan tot en met vrijdag 16 april een stem uitbrengen op een van de vijf genomineerde kinderliedjes. 
Stemmen kan via: www.willemwilminkprijs.nl.
Op dezelfde website kan op zondag 18 april om 16:00 uur ook de prijsuitreiking live worden bekeken, inclusief optredens van de vijf genomineerden. 

 

Klokhuislied Ziekenhuis genomineerd voor Willem Wilminkprijs 2021

MORE WORK OF MAARTEN

Mijn vader is een vliegtuig Openingsfilm Nederlands Film Festival 2021

Vandaag is bekend gemaakt dat op vrijdag 24 september de nieuwe film van Antoinette Beumer, Mijn vader is een vliegtuig de openingsfilm is van he ... read more

Maarten in populaire Zappserie De regels van Floor

Zondag 4 april is Maarten te zien in een nieuwe aflevering van de Zappserie De regels van Floor (afl 4 ‘Wedden’). De populaire jeugds ... read more

Tournee RAMSES verzet naar februari 2022

Op 1 december 2019, op de 100ste verjaardag van Ramses Shaffy, presenteerde Maarten met zijn band in een stapvolle theaterzaal van Internationaal Thea ... read more