×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?

Vincent van der Valk

acteur | scenarioschrijver

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Acteur en scenarist Vincent van der Valk (1985) studeert na zijn eindexamen VWO in Hong Kong, New York en studeert in 2010 aan de Toneelacademie Maastricht. In 2014 speelt hij een hoofdrol in Gluckauf, een film van regisseur Remy van Heugten. Hij wordt genomineerd voor de Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm. In hetzelfde jaar speelt hij de hoofdrol in het toneelstuk Caligula (Toneelschuur Producties, Theater Utrecht) van regisseur Thibaud Delpeut. Voor zijn sterfscène in Caligula ontvangt Vincent de Gouden Gifbeker tijdens het Nederlands Theater Festival. Een jaar later wint Vincent, voor zijn rol in Angels of America van Toneelgroep Oostpool, de prestigieuze toneelprijs de Arlecchino voor Beste Acteur in een ondersteunende rol.
Als freelance acteur is Vincent in toneelstukken van o.a. NTGent, Het Nationale Toneel, Toneelgroep Oostpool en bij het Berlijnse gezelschap Andcompany&Co. Voor Oerol 2019 schrijft, componeert en speelt Vincent in de voorstelling Immens i.s.m. en in regie van Casper Vanderputte. De voorstelling wordt succesvol ontvangen.
Vincent is te zien in populaire televisieseries als KLEM (s1), Van God LosJohanRamses en TreurTeeVee
Naast acteur is Vincent ook scenarist. Hij schrijft voor Nederlandse en Duitse toneelgezelschappen, films en televisieseries (o.a. Fenix).

FACTS

- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Nocturne (2019)
- Winnaar Arlecchino voor rol in Angels of America (2015)
- Nominatie Gouden Kalf voor Beste Acteur in een speelfilm Gluckauf (2014)
- Winnaar Gouden Gifbeker Nederlands Theater Festival voor sterfscène in Caligula (2014)

MOST RECENTLY

In 2019 speelt Vincent een hoofdrol in de arthousefilm Nocturne, in regie van zijn broer Viktor van der Valk, waarvoor hij genomineerd is voor een Gouden Kalf mannelijke hoofdrol in een speelfilm. Hij is te zien in de jeugdserie Zeven kleine criminelen en later in het jaar komt de serie Dit zijn wij op TV, gebaseerd op de U.S. hitserie This is Us met Vincent in een van de hoofdrollen.

In september, oktober en november a.s. speelt Vincent zijn voorstelling Immens in Den Haag, Haarlem, Utrecht en Amsterdam.

Naast acteur is Vincent ook scenarist. Hij heeft onlangs een nieuw scenario voor David Verbeek afgerond en vertaald momenteel een nieuw toneelstuk voor Toneelgroep Oostpool.

NEWS

Vincent genomineerd voor een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in Nocturne

Vincent is genomineerd voor een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol in de speelfilm Nocturne, een film van zijn broer Viktor van der Valk. Op vrijdag ... read more

Oerol hit Immens te zien in 4 theaters

Voor Oerol (juni 2019) maakte Vincent en regisseur Casper Vanderputte de muzikale, filosofische en humoristische voorstelling Immens. De rea ... read more

Vincent naast Fockeline Ouwerkerk in de nieuwe dramaserie Dit zijn wij

Vincent speelt, o.a. met Fockeline Ouwerkerk, een van de hoofdrollen in de nieuwe serie Dit zijn wij in regie van Mark de Cloe en Simone ... read more

TRAILERS

Teaser Immens - Theater Utrecht

Nocturne

Caligula

Platonov

Gluckauf

Klem (seizoen 1)