×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?

Maarten Heijmans

acteur | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Maarten Heijmans (1983) is acteur en zanger. Hij wordt bekend door zijn rol als Ramses Shaffy in de gelijknamige dramaserie Ramses (2014) van Michiel van Erp. De serie en zijn rol zijn alom bejubeld en vallen ruim in de prijzen.
In 2007 studeert Maarten af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Met acteur Ian Bok maakt hij de prijswinnende voorstelling De Huilende Kers en is te zien in Amsterdam, Praag en Edinburgh. 
In 2013 speelt Maarten enige tijd de rol van Anton in Soldaat van Oranje – de musical, de meest succesvolle Nederlandse musical allertijden. Hij is te zien in voorstellingen van gevestigde toneelgezelschappen als Toneelmakerij, Het Toneel Speelt en Theater Rotterdam waar hij in 2016 de titelrol vervuld in de prijswinnende familievoorstelling De Gelaarsde Poes.
Op televisie speelt Maarten (hoofd)rollen in de dramaseries als De 12 van SchouwendamKlem 2De Maatschap en de Telefilms Het mooiste wat er is en Hemelrijken (2020).
In de bioscoop speelt hij naast Katja Herbers in de met lovende kritieken ontvangen film Weg van Jou van Jelle de Jonge, Brasserie Valentijn en Of ik gek ben.
Maarten wint in 2017 voor zijn rol in Ibsen Huis bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) (voorheen Toneelgroep Amsterdam) de Arlecchino, een toneelprijs voor de meest indrukwekkende mannelijke bijdragende rol. Vanaf seizoen 2018 is Maarten vaste ensemblelid van ITA en te zien in Een klein levenThe Fountainhead, Ibsen Huis en Op hoop van zegen.
Naast acteur is Maarten een bevlogen zanger. In 2015 en 2016 toert hij langs verschillende concertzalen met zijn eigen arrangement van nummers van Ramses Shaffy.

FACTS

- Vast ensemblelid Internationaal Theater Amsterdam (2018)
- Winnaar Arlecchino voor Ibsen Huis, ITA (2017)
- De Gelaarsde Poes wint Zapp Live Theaterprijs (2016)
- International Emmy Award voor Beste Acteur in Ramses (2015)
- TV-BEELD voor Beste Hoofdrol in Ramses (2015)
- Prix de l’Europe voor Beste TV drama met Ramses (2014)
- Zilveren Nipkowschijf voor Beste Nederlandse televisieprogramma met Ramses (2014)
- Winnaar Amsterdam Fringe Award met De Huilende Kers (2008)
- Winnaar IT’s Award voor Beste Voorstelling met De Huilende Kers (2007)

MOST RECENTLY

In het najaar van 2019 komen maar liefst vier films uit met Maarten in de hoofdrol of een belangrijke bijrol. Hij speelt naast Elise Schaap de hoofdrol in de nieuwe film van Aniëlle Webster, Wat is dan Liefde (release oktober 2019). Maarten is te zien als de advocaat van Carmen in de filmversie van de hitserie Penoza (release november 2019). Zijn eerste hoofdrol in een buitenlandse film komt in oktober uit, Peitruss van regisseur Max Jacobi. En hij speelt een prachtige rol in de eerste korte film van regisseur Nina Spijkers, Wat je vindt mag je houden (NFF 2019).

Daarnaast is hij te zien in verschillende afleveringen van het jeugdprogramma Het Klokhuis, in het tweede seizoen van de succesvolle serie De 12 van Schouwendam en komt begin van 2020 de Telefilm Hemelrijken van Stanley Kolk uit.

Maarten is dit theaterseizoen te zien in de ITA voorstellingen Ibsen Huis en Op Hoop van zegen in regie van Simon Stone en Een klein leven van Ivo van Hove.

NEWS

In première: korte film Wat je vindt mag je houden

Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht gaat de korte film Wat je vindt mag je houden met Maarten Heijmans in een van de hoofdrollen in premi& ... read more

Maarten vanaf 8 september te zien in de nieuwe serie van Welkom in de jaren ..

Vanaf zondag 8 september zie je op NPO Zapp Welkom in de jaren 20 en 30 met o.a. Maarten Heijmans. Een nieuwe serie in de reeks histori ... read more

Maarten naast Elise Schaap in de hoofdrol in de nieuwe bioscoopfilm Wat als dan Liefde

Maarten speelt naast Elise Schaap de hoofdrol in de nieuwe speelfilm Wat als dan Liefde van Aniëlle Webster. De film is vanaf 16 oktober te zien ... read more

TRAILERS

Wat als dan liefde

Wat je vindt mag je houden (2019)

Ibsen Huis

Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Weg van Jou

Brasserie Valentijn