×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?

Korneel Evers

acteur | muzikant

BIO (Dutch)
CV (Dutch)
Press photo
About
News
Trailers

ABOUT

Korneel Evers (1979) is acteur, muzikant en cabaretier. Hij bereikt samen met Arjan Smit en Chris King Perryman de finale van het VARA Leids Cabaret Festival (2005). Als het succesvolle en prijswinnende cabarettrio Brokstukken spelen zij meer dan 10 jaar in de Nederlandse theaters en op festivals. In 2015 besluit Korneel te stoppen om tijd vrij te maken voor film-, tv- en andere (theater)projecten.
Hij speelt hoofdrollen in series als Vaders en Moeders (2017) en Trollie (genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma) en films als Rabarber (winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm) en De Heineken Ontvoering (2011).
Verder is hij te zien in tal van series als PenozaOogappelsZwarte TulpFeuten en de nieuwe series De Krant en Harkum.
Korneel is vaste stem van de Nederlandse Loterij commercials en columnist van het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport, waar hij wekelijks een Ode aan een FC Utrecht prominent brengt.
In de eerste helft van 2019 is Korneel een van de vier halve finalisten in het populaire spelprogramma De slimste mens. En hij is al jaren de zanger en gitarist van de rockband The Guides. Onlangs hebben zij nieuwe nummers uitgebracht (en zijn op Spotify te horen).

FACTS

- Nieuwe nummers The Guides op Spotify (2019)
- Halve finalist programma De slimste mens (2018-2019)
- Brengt in 2019 in eigen beheer boek Ode aan mijn club uit
- Trollie genomineerd voor een TVbeeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma
- Rabarber winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm

MOST RECENTLY

In het nieuwe voetbalseizoen zijn er weer wekelijks nieuwe Odes aan .. in het RTV Utrecht sportprogramma Een Berg Sport te zien. 

Vanaf 25 augustus is Korneel te zien in de nieuwe thrillerserie Grenslanders naast Jasmine Sendar en Fedja van Huêt in regie van Erik de Bruyn (NPO3).

NEWS

Korneel te gast bij Zomerspijkers, De Nieuws BV en Volgspot

Korneel heeft voor de uitzending van Zomerspijkers (za 17 augustus 2019) een zomerode gebracht aan de Belgische schrijver Herman Brusselmans. De twee ... read more

Grenslanders vanaf 25 augustus op NPO 3

Korneel is vanaf zondag 25 augustus te zien in de nieuwe thrillerserie Grenslanders naast o.a. Jasmine Sendar en Fedja van Huêt. ... read more

Korneel schrijft boek Ode aan mijn club

Al een paar seizoenen heeft Korneel wekelijks een column in het RTV Utrecht programma Een Berg Sport. Hij brengt hierin een Ode aan een voetballer, tr ... read more

TRAILERS

Grenslanders (2019)

Ode aan... RTV Utrecht programma Een Berg Sport

Vaders & Moeders

Rabarber

De Heineken Ontvoering