×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Claire Bender (1993) is actrice. In 2016 studeert ze af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar studie loopt ze stage bij toonaangevende toneelgezelschappen als Internationaal Theater Amsterdam (ITA) in de voorstelling Liliom, regie van Julie van den Berghe en Theater Utrecht in Thibaud Delpeut’s voorstellingen Stad der Blinden en Een soort Hades.
Voor haar afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos, regie van Johan Simons, ontvangt Claire een ITs Award op het ITs festival in Amsterdam.
Claire speelt in 2019 een van de hoofdrollen in de achtdelige politieke thrillerserie Morten geregisseerd door Jean van de Velde. De serie is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Anna Levander, het pseudoniem van parlementair verslaggever Dominique van der Heyde en schrijver Annet de Jong.
In 2015 en 2016 speelt ze de rol van Marietje in de komedieserie Rundfunk, regie Rob Lücker. 
Nog altijd is Claire te zien in voorstellingen van Internationaal Theater Amsterdam en Theater Utrecht. Bij ITA speelt ze tot op heden in Ibsen huis, regie Simon Stone en in Scènes uit een huwelijk, regie Ivo van Hove. Bij Theater Utrecht in de stukken als Westkaai, Platonov en Thuislozen, allemaal in regie van Thibaud Delpeut.

FACTS

- Hoofdrol in politieke thrillerserie Morten (2019)
Morten is genomineerd in de categorie Televisie Fictie voor de Prix Europa 2019
- ITs Award 2016 voor afstudeervoorstelling Volksvernietiging of mijn leven is zinloos
- Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht (2016)

 

MOST RECENTLY

Morten, met Claire in de hoofdrol, is nog altijd te zien via NPO Start Plus.

Later in het jaar komen er drie nieuwe televisieseries uit waar Claire in speelt. In het nieuwe theaterseizoen speelt ze een grote rol in een nieuwe voorstelling van de Theateralliantie.

 

 

NEWS

Hoofdrol voor Claire in de thriller Morten (NPO Start Plus)

Claire Bender speelt naast Peter Paul Muller de hoofdrol in de achtdelige thriller Morten (NPO Start Plus). Jean van de Velde regiss ... read more

TRAILERS

Morten

Ibsen Huis - ITA

Platonov - Theater Utrecht

Rundfunk - Marietje