×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?

ABOUT

Acteur Bram Suijker (1989) studeert in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Tijdens zijn studie is hij te zien in tv-series als Van God Los en Volgens Robert en in de korte films Sky High van regisseur Shady El-Hamus en Ballen. Voor deze rol ontvangt Bram in 2013 de prijs voor Beste Acteur op het Shortcutz Festival Amsterdam.
Na zijn stage bij Eric de Vroedt’s Mighty Society (2013) gaat Bram naar het Nationale Toneel (nu Het Nationale Theater genaamd) waar hij sinds 2016 vast ensemblelid is en speelt in voorstellingen van Johan Doesburg, Theu Boermans, Noël Fischer en Eric de Vroedt.
In 2016 wint Bram voor zijn hoofdrol in het 48h filmproject Giraffe de prijs voor Beste Acteur. Hij is dat jaar ook te zien in de tv series Icarus en Volgens Jacqueline. Tevens wordt hij genomineerd voor De Piket Kunst Prijs, een vooraanstaand Haags initiatief. Een jaar later wint hij de prijs.
In 2018 speelt Bram een van de hoofdrollen in de Telefilm Lost & Found, de advocatenserie Zuidas en in de jeugdserie Poesjes. Voor zijn rol in Maria Goos’ nieuwe toneelstuk We zijn hier voor Robbie (2018-2019) wordt Bram genomineerd voor een Arlecchino, een belangrijke toneelprijs voor de indrukwekkendste mannelijke bijrol van het Nederlands theaterseizoen.

FACTS

- Beste Acteur Shortcutz Festival Amsterdam voor Ballen (2013)
- Beste Acteur 48h filmproject Giraffe (2016)
- Sinds 2016 vast ensemblelid van Het Nationale Theater
- Nominatie De Piket Kunst Prijs (2016)
- Winnaar De Piket Kunst Prijs (2017)
- Nominatie Arlecchino voor We zijn hier voor Robbie (2018)

MOST RECENTLY

Bram repeteert voor de voorstelling Sexual Healing van HNT in regie van Jeroen de Man (première oktober 2019). Daarnaast zijn de opnames van De Vliegende Hollanders in regie van Joram Lürsen, waarin Bram Anthony Fokker speelt, een van de hoofdpersonen in deze nieuwe dramaserie (vanaf najaar 2020 op televisie).

In september worden op het Theater Festival in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt van de belangrijkste toneelprijzen in Nederland. Bram is voor zijn rol in Wij zijn hier voor Robbie van HNT genomineerd voor een Arlecchino, voor de indrukwekkendste mannelijke bijrol van het Nederlands theaterseizoen.

 

NEWS

Repetities Sexual Healing HNT gestart

Bram is dit theaterseizoen te zien in het toneelstuk Sexual Healing van regisseur Jeroen de Man, een coproductie van HNT en Toneelgroep Oostpool. De r ... read more

Bram is genomineerd voor een Arlecchino

Bram is genomineerd voor een belangrijke toneelprijs. Voor zijn rol in het toneelstuk We zijn hier voor Robbie (van Maria Goos, regie Eric de Vroedt) ... read more

Hoofdrol voor Bram in nieuwe dramaserie De Vliegende Hollanders

Bram heeft een hoofdrol in de nieuwe serie De Vliegende Hollanders van regisseur Joram Lürsen. De serie speelt zich af tijdens de ... read more

TRAILERS

Bram Suijker

We zijn hier voor Robbie

Zuidas