×
TALENT PHOTOGRAPHY ADVICE ABOUT CONTACT
×

about

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman - van Holten in samenwerking met fotograaf Amrita Bloemen - Panday.
De fundamenten van July Management liggen bij managementbureau nummer19. In 2019 zijn wij met klein aantal talenten overgegaan naar ons eigen managementbureau. Inmiddels is July Management uitgegroeid tot een mooi en kwalitatief hoogstaande agency met de toptalenten uit de theater-, tv-, filmwereld en in podcastland.

July Management is aangesloten bij de Nederlandse Agenten Associatie (NAA) en lid van de Kunstenbond en  de Dutch Academy for Film (DAFF).


Op dit moment werken wij aan een update van beeld en tekst van onze website. Dit is de reden waarom informatie over de talenten momenteel alleen op te vragen is via anouk@julymanagement.nl.

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
NL001588390B35

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan verteller van de documentaire Máxima, de pleitbezorger

3 oktober 2019

Stefan is de verteller in de documentaire over koningin Máxima die de NTR i.s.m. De Haaien heeft gemaakt. De documentaire Máxima, de pleitbezorger is een uniek document waarin koningin Máxima een halfjaar lang tijdens haar werk voor de Verenigde Naties is gevolgd. Bij hoge uitzondering kregen de makers toestemming hiervoor. 
De documentaire laat zien wat de impact is van haar werk op het leven van anderen, maar ook op haar eigen leven.
De uitzending van Máxima, de pleitbezorger is via NPOstart.nl terug te kijken.

 

 

Stefan verteller van de documentaire Máxima, de pleitbezorger

MORE WORK OF STEFAN

Nu in de bioscoop: Stefan als Otto Frank in Mijn beste vriendin Anne Frank

Stefan is vanaf september te zien als Otto Frank in de nieuwe bioscoopfilm van Ben Sombogaart  Mijn beste vriendin Anne Frank. Het is de&nbs ... read more

Stefan te zien in Schuld of Onschuld 2 - Droommoord

Na het succes van Schuld of Onschuld - De Kerstmoord, lanceert Hummelinck Stuurman een nieuwe rechtszaak. Op 8 maart 2021 start Het Droommoord pr ... read more

Podcast Dierenverhalen met Stefan, Billy en Moos de Walle

De podcast van Dierenverhalen is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling gespeeld door Stefan, Billy en Moos de Walle. In de podcast serie ... read more