×
TALENT PR TEACHING ABOUT CONTACT
×

about

Anouk Goorman

July Management is een klein Talent & PR bureau van Anouk Goorman – van Holten, voormalig Talentmanager bij nummer19 van Janey van Ierland en voormalig PR & Communicatie coördinator bij het Nationale Toneel (Het Nationale Theater). 

De fundamenten van July Management liggen in het theater en bij nummer19. Hier is geleerd wat het werkende leven van een acteur inhoudt. Alle facetten daarvan komen binnen July Management aan bod, zodat de acteur zich volledig inhoudelijk kan richten op zijn of haar carrière. Het is voor July Management van belang dit goed te stroomlijnen; inhoudelijk, strategisch, publicitair en facilitair. 

July Management werkt samen met fotografe Amrita Panday. Voor meer informatie:
@amritapandayphotography

 

nice to
meet you!
×

let’s get in touch!

July Management

Anouk Goorman - van Holten
anouk@julymanagement.nl
+31 (0)6 29 60 22 27

Sophiastraat 70
2805 HE Gouda
The Netherlands

Kamer van Koophandel
74722905

BTW-nummer
129340200B01

Like to have a
cup of coffee?
< Stefan de Walle

Stefan te zien in de HNT voorstelling The Children

24 juli 2019

Stefan repeteert momenteel voor het nieuwe toneelstuk The Children in regie van Eric de Vroedt. Het Nationale Theater brengt dé Britse theaterhit van de laatste jaren naar Nederland. De jonge auteur Lucy Kirkwood is de nieuwste ster aan het Britse theaterfirmament. Volgens The New York Times schreef zij ‘een verbijsterend en opwindend stuk, vol kippenvelmomenten en suspense’.

Over The Children:
In een afgelegen vakantiehuisje aan de Britse kust genieten Hazel en Robin, twee gepensioneerde kernfysici, van een nieuwe en spannende levensfase. Ze doen fanatiek aan yoga en runnen een ecologisch boerderijtje. Na een serie catastrofes is de buitenwereld een volstrekte chaos. Op een dag staat, na bijna veertig jaar, hun oud-collega Rose voor de deur. Tussen de drie ontspint zich een prikkelend steekspel, vol provocatieve insinuaties. Dan doet Rose een verpletterend voorstel.

Meer informatie is te vinden op hnt.nl

Stefan te zien in de HNT voorstelling The Children

MORE WORK OF STEFAN

Beroepen en Functies Acteur Stefan de Walle: 'Je moet iets van jezelf opbranden' | Intermediair

Een van Nederlands topacteurs is vanaf dit weekend weer dagelijks op tv. Een aardige aanleiding om hem de hemd van het lijf te vragen over zijn rollen ... read more

Mooie reacties op nieuw stuk Maria Goos - We zijn hier voor Robbie

Familie diner in Het Nationale Theater loopt volledig uit de hand. Maria Goos schreef voor Het Nationale Theater een toneelstuk. We zijn hier voor Rob ... read more